Galațiul, gata să primească elitele minifotbalului românesc

Orașul nostru va fi în centrul atenției minifotbalului românesc în perioada 10-13 iulie, când va găzdui un turneu final al Campionatului Național ce va reuni cele mai bune echipe din țară.

Cosmin Ilaș, vicepreședinte al Federației de Minifotbal din România – ONG și organizator local al campionatului local de minifotbal, ne-a declarat: “Am participat la numeroase turnee în ultimii ani și am acumulat experiența necesară pentru a organiza un eveniment de o asemenea anvergură. Noua bază sportivă din Galați, Platinum Arena, oferă condiții excepționale pentru competițiile de minifotbal, fiind una dintre cele mai bune din țară.”

Propunerea lui Ilaș a fost primită cu entuziasm de conducerea federației, iar Primăria municipiului Galați va oferi sprijinul necesar pentru organizarea turneului. Se așteaptă ca la competiție să participe între 700 și 1000 de sportivi, antrenori și suporteri din toată țara.

“Ne dorim de mult timp să aducem un turneu la Galați, iar succesul echipei Ajax Dulcisimo Galați, campioană a României, ne face să credem că nu există un moment mai bun pentru a găzdui un eveniment de o asemenea importanță,” a adăugat Ilaș.

Turneul va fi o ocazie excelentă de a promova Galațiul ca destinație sportivă și de a contribui la creșterea vizibilității orașului pe harta minifotbalului românesc.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.