”Kahn” s-a reprofilat! Joacă în câmp și dă gol după gol!

Alexandru Vlasie, cunoscut în lumea fotbalului sub porecla “Kahn”, a surprins pe toată lumea în această pauză de iarnă când a ales să părăsească Liga a III-a pentru Foresta Șendreni, o echipă din Liga a V-a.

Mutarea a părut surprinzătoare la început, dar Vlasie a demonstrat rapid că nu a renunțat la fotbal de dragul distracției. Deși a venit ca portar, problemele de efectiv ale echipei din Șendreni l-au obligat să joace și în atac, unde s-a dovedit a fi un marcator prolific.

Trecerea la atac, un succes neașteptat

Până acum, Vlasie a marcat deja trei goluri și a dat o pasă decisivă în meciurile jucate pentru Foresta. Prima reușită a venit în meciul cu Avântul Jorăști, unde a marcat golul de 3-4. Duminică, Foresta Șendreni a reușit o victorie cu 4-0 în fața Voinței Cișmele, iar Vlasie, jucând din nou atacant, a marcat o dublă prin șuturi bine plasate de la 16 metri.

O carieră bogată

Deși joacă acum în Liga a V-a, Vlasie are o carieră bogată în spate. În vârstă de 34 de ani, el a evoluat pentru echipe ca Viitorul Ianca, Unirea Braniștea, Avântul Valea Mărului, Metalosport Galați, Delta Tulcea, Politehnica Galați, Dunărea Galați și, cel mai important, Oțelul Galați.

Cu Oțelul, Vlasie a cunoscut apogeul carierei sale, evoluând în Liga I și contribuind la promovarea echipei în Liga a III-a. De asemenea, a fost titular în barajul de promovare cu Unirea Mircești, Iași.

Foresta luptă pentru titlu

Cu Vlasie în echipă, Foresta Șendreni se luptă acum pentru titlul de campioană în Liga a V-a. Echipa se află pe locul doi în clasament, cu 64 de puncte, la un punct în spatele liderului ACS Vânători, dar cu un meci mai puțin jucat. Duminică, de la ora 11:00, Foresta va juca pe terenul Luceafărului Berești în etapa a 28-a.

Rămâne de văzut dacă Vlasie va continua să joace și în atac sau se va retrage la postul său obișnuit de portar. Cert este că el a adus un plus de valoare echipei Foresta și a demonstrat că are încă multe de oferit fotbalului.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.