Legends Galați își apără titlul pe teren propriu: Galațiul va găzdui Campionatul Național de Old Boys!


Pe lângă turneul final al Campionatului Național de Minifotbal, 10-13 iulie, Galațiul va găzdui un alt turneu importnat de minifotbal. La sfârșitul lunii august, orașul nostru va fi gazda Campionatului Național de Old Boys, o competiție dedicată jucătorilor de fotbal cu vârsta peste 40 de ani. Alegerea Galațiului ca locație nu este întâmplătoare, având în vedere performanțele remarcabile ale echipei locale Legends Galați, dublă campioană a României, câștigătoarea EMF Champions League Masters, în această categorie de vârstă.

“Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că Galațiul va găzdui Campionatul Național de Old Boys”, a declarat Cosmin Ilaș, vicepreședintele Federației de Minifotbal din România – ONG. “Alegerea orașului nostru nu este întâmplătoare. În ultimii ani, am avut o echipă de excepție în această categorie de vârstă, Legends Galați, care a reușit performanțe extraordinare, câștigând titlul de campioană a României de două ori și chiar de două ori la nivel european, EMF Champions League Matesrs. Am insistat ca odată cu deschiderea noii baze sportive, care oferă probabil cele mai bune condiții din țară pentru competițiile de minifotbal, echipele de performanță ale Galațiului, Ajax Dulcisimo și Legends Galați, să beneficieze de avantajul terenului propriu și să își apere titlurile în orașul nostru.”

Pe lângă emoția competiției, evenimentul va fi o ocazie excelentă de a promova Galațiul ca destinație sportivă de top. “Sperăm ca toate echipele de minifotbal din Galați să aibă evoluții cât mai bune și să reprezinte cu succes competiția locală”, a adăugat Cosmin Ilaș. “Suntem convinși că acest eveniment va fi un succes și va contribui la creșterea vizibilității Galațiului pe harta fotbalului românesc.”

Campionatul Național de Old Boys se va desfășura în finalul lunii august la noua bază sportivă din Galați Platinum Arena (Calea Prutului nr. 64). Mai multe detalii despre competiție, inclusiv programul meciurilor și echipele participante, vor fi anunțate în curând.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.