Lotul Oțelului Galați se conturează: stagiu de pregătire la Vatra Dornei cu noutăți


Stațiunea montană Vatra Dornei găzduiește de astăzi lotul Oțelului Galați și staff-ul tehnic, conduși de Dorinel Munteanu, pentru primul stagiu de pregătire dinaintea noului sezon competițional 2024-2025.

Echipa as-a deplasata spre nordul Moldovei cu un grup de 18 jucători, urmând ca lotul să fie completat în zilele următoare. Alături de fotbaliștii care au evoluat deja pentru Oțelul în stagiunea precedentă, vor sosi și jucători noi.

Lotul deplasat la Vatra Dornei:
Portari: Iustin Popescu, Gabriel Ursu
Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Teodor Farcaș, Andrei Rus, Francois Yabre, Milen Zhelev
Mijlocași: Denis Bordun, Cristian Chira, Juri Cisotti, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles
Atacanți: Nicholas Bizeta, Alexandru Pop
Un junior român aflat în probe: Nicholas Bizeta

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă și fundașul lateral Miguel Gomes Silva nu au putut face deplasarea la Vatra Dornei din cauza accidentărilor. Dur-Bozoancă se recuperează după o intervenție chirurgicală la umăr și va intra în programul de pregătire luna viitoare, în timp ce Gomes Silva așteaptă recuperarea și se va alătura echipei ulterior.

Lotul va fi completat în zilele următoare cu jucători care au mai evoluat pentru Oțelul în sezonul trecut, dar și cu noi transferuri. Conducerea clubului va anunța toate mutările de personal pe parcursul perioadei de pregătire.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.