Loviturile de pedeapsă fac diferența: CSM Galați cedează, cu punct bonus, la Petroșani

Echipa de rugby CSM Galați a pierdut o partidă echilibrată împotriva echipei Ştiinţa Petroșani, scor 28-22 (10-10), în cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională de Seniori.

Meciul a fost unul tensionat, cu ambele echipe oferind un spectacol plin de emoții. Deși scorul la încercări și la transformări a fost egal, 3-3 respectiv 2-2, Ştiinţa Petroșani a reușit să obțină victoria prin valorificarea eficientă a loviturilor de pedeapsă, scor 3-1. De la Petroșani cei de la CSM Galați se întorc cu punctul bonus defensiv, al cincilea din acest sezon.

Punctele echipei gălățene au fost marcate de Radu Anton, Valentin Ivan și Cristian Spătărescu prin încercări, Dragoș Burlacu printr-o transformare și o lovitură de pedeapsă, iar Sergiu Vicol a contribuit cu o transformare.

În clasamentul la zi din DNS echipa de rugby de la CSM Galați este pe locul patru cu 21 de puncte din 7 jocuri, patru puncte mai puțin decât RC Bârlad, echipa de pe locul trei, formație ce a disputat 9 jocuri. Turul sezonului regulat din Divizia Națională de Seniori însă formația gălățeană mai are de jucat două meciuri din prima parte a sezonului. Prima dată sâmbătă, 22 iunie, de la ora 11:00, CSM Galați va juca restanța din etapa a II-a de la Suceava cu cei de la CSM Bucovina. Cealaltă restanță va fi jucată de CSM Galați în debutul sezonului de toamnă, 14 septembrie, la Galați, cu CSU Alba Iulia.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.