Lupta pentru supremație: Școala de Fotbal Oțelul U15 vs. Voința Domnești în semifinalele U15

Juniorii sub 15 ani de la Școala de Fotbal Oțelul Galați se pregătesc de o dublă manșă decisivă în semifinalele Campionatului Național U15, urmând să înfrunte echipa Voința Domnești din Ilfov. Spre deosebire de fazele anterioare, unde meciurile au fost eliminatorii directe, semifinalele se vor juca tur-retur.

Prima manșă va avea loc sâmbătă, 15 Iunie, de la ora 14:00, pe stadionul “Voința” din Domnești. Arbitrul meciului va fi Diana Mădălina Ungureanu din Plevna (Buzău), ajutată de Bogdan Mihai Martinescu și Adrian Mihail Albu (ambii din Buzău) la cele două linii.

Meciul decisiv este programat pentru o săptămână mai târziu, pe 22 Iunie, de la ora 14:00, pe stadionul “Siderurgistul” din Galați.

Până acum, parcursul echipei pregătite de Bogdan Balaban a fost unul remarcabil. Oțelul U15 a eliminat deja CSM Delta Ageysus Tulcea (3-0), Academia Gheorghe Hagi (8-6 la penalty-uri) și Academia Didi Iași (4-1).

De partea cealaltă, Voința Domnești a învins Petrosport Ploiești (4-2), FCSB Academy (2-1) și CSM Slatina în sferturile de finală.

Câștigătoarea din această dublă manșă va juca în finală pentru titlul de campioană națională cu învingătoarea celeilalte semifinale, dintre Kinder Sângeorgiu de Mureș și Sporting Cluj-Napoca.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.