Micii Gladiatori de la CSM Dunărea Galați au cucerit Cupa Dragonul de Gheață la Otopeni!

Sâmbătă și duminică, 1-2 Iunie, Patinoarul Allianz-Țiriac din Otopeni a fost gazda a două turnee de hochei pline de pasiune și fair-play, organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Micii hocheiști din toată țara s-au reunit pe gheață pentru a-și demonstra talentul și a se bucura de spiritul competițional.

Echipele U9 și U11 ale CSM Dunărea Galați au fost prezente la ambele competiții, demonstrând o ambiție și o dăruire excepționale. Deși patinoarul din Galați nu mai are gheață de la mijlocul lunii aprilie, micii sportivi nu s-au lăsat descurajați și au depășit cu brio toate provocările.

Eforturile lor au fost răsplătite cu trofeul Cupa Dragonul de Gheață, cucerit cu mândrie de echipa U9. Grupa de U11 a completat succesul, obținând un merituos loc 3, ambele echipe aducând noi victorii în palmaresul clubului gălățean.

Cele două turnee au marcat finalul sezonului competițional 2023-2024, oferind o atmosferă vibrantă și un spectacol sportiv de excepție. Micii hocheiști au demonstrat talent, fair-play și o pasiune contagioasă pentru sportul pe gheață, promițând un viitor strălucit pentru hocheiul românesc.

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor! CSM Dunărea Galați demonstrează încă o dată că este o pepinieră de talente și un club cu un palmares important.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.