Real Minifotbal și Partizan Galați la luptă pentru Naționale! Superliga de la Iași decide cine va juca la Campionatul Național de la Galați

Ajax Dulcisimo, campioana en-titre a Galațiului și a României, și Viitorul Galați, vicecampioana locală, sunt deja calificate la Campionatul Național de Minifotbal, turneu ce se va disputa la Galați între 10 și 13 iulie.

Alături de ele ar putea participa la competiția de la Platinum Arena alte două echipe din Galați: Real Minifotbal Galați și Partizan Galați. Ambele formații vor lupta pentru calificare la Superliga de la Iași, unde se vor putea obține biletele pentru Campionatul Național.

”Vom avea două echipe calificate sigur la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal: Ajax Dulcisimo, care a și câștigat ediția de anul acesta a Campionatului de Minifotbal Galați, respectiv Viitorul Galați, ocupanta locului secund în competiția locală. Acestora li se vor putea alătura Real Minifotbal Galați și Partizan Galați, echipe ce vor participa in Superliga de la Iași și vor putea obține calificarea la Campionatul Național”, ne-a transmis Cosmin Ilaș, vicepreședinte al Federației de Minifotbal din România – ONG și organizator local al campionatului local de minifotbal.

Superliga Est se va disputa între 28 și 30 iunie, la Iași. La turneul de la Iași vor participa 24 de echipei, iar cele mai bine clasate vor obține calificarea la turneul final de la Galați.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.