Școala de Fotbal Oțelul U15 își croiește drumul spre finală! Victorie în deplasare la startul semifinalei

Echipa de fotbal sub 15 ani a Școlii de Fotbal Oțelul Galați a obținut o victorie importantă în meciul tur al semifinalelor Campionatului Național U15, impunându-se cu scorul de 2-1 în fața echipei Voința Domnești, pe terenul advers din Ilfov.

Cristian Florea a deschis scorul în minutul 21, 1-0 Școala de Fotbal Oțelul fiind și socrul primei părți. La reluare Nicolas Panait a egalat în minutul 72, iar Cristian Florea a reușit dubla și a stabilit scorul final în minutul 79.

Elevii antrenați de Bogdan Balaban au reușit să obțină un rezultat favorabil care le oferă șanse mari de calificare în finala competiției. Returul semifinalei va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14:00, pe stadionul “Siderurgistul” din Galați. O victorie sau un egal în fața echipei Voința Domnești le va asigura elevilor de la Oțelul un loc în finala Campionatului Național U15, unde vor lupta pentru titlul de campioni.

Meciul a fost abordat de Școala de Fotbal Oțelul cu formula: Sebastian Roșu – Denis Scumpu, Mateo Matcaș, Adriano Di Grandi, Rareș Patrice, Ionuț Pricop, Antonio Tentiuc, Darius Hurduc, Casian Rebegea, Cristian Florea, Ștefan Hilohe. Au mai jucat: Cristian Tudose, Denis Zanfir, David Orbeanu, Mario Zanfir, Ricadro Manea. Rezerve neutilizate: Radu Cazacu, Răzvan Năvălici, Roberto Alexandru, Ștefan Iorga, Andrei Cantoneanu.

De asemenea, în cealaltă semifinală, Sporting Cluj Napoca a reușit o victorie strânsă cu 1-0 pe terenul celor de la Kinder Sângeorgiu de Mureș. Câștigătoarele din cele două meciuri se vor confrunta în finala Campionatului Național U15, unde va fi desemnată campioana națională la această categorie de vârstă.

Susținătorii sunt așteptați sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14:00, pe stadionul “Siderurgistul”, pentru a încuraja echipa Oțelul U15 în lupta pentru finala Campionatului Național.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.