Tur de forță pentru Voința Cudalbi. Barajul pentru Liga a III-a și finala Cupei în decurs de șapte zile

Voința Cudalbi se află în fața unui program extrem de solicitant, cu trei meciuri decisive ce vor avea loc într-o singură săptămână. După victoria obținută miercuri la Vânători, în semifinalele Cupei României – faza județeană, echipa gălățeană va fi nevoită să lupte pe trei fronturi simultan.

Pe lângă cele două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, Voința Cudalbi va disputa și finala Cupei României. Primul meci va avea loc duminică, 16 Iunie, de la ora 18:00, pe terenul din Cudalbi, unde Voința va juca manșa tur a barajului pentru Liga a III-a contra celor de la CS Medgidia, campioana județului Constanța.

Abia trei zile mai târziu, miercuri, 19 Iunie, de la ora 18:00, Voința Cudalbi va juca în finala județeană a Cupei, la Vânători, cu cei de la Gloria Ivești. Seria de meciuri intense se va încheia duminică, 23 Iunie, de la ora 17:30, cu meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, împotriva echipei CS Medgidia.

Acest maraton de trei meciuri într-o săptămână vine după o perioadă solicitantă pentru Voința Cudalbi, care a alternat meciurile din campionatul Ligii a IV-a cu cele din fazele eliminatorii ale Cupei României – faza județeană, jucând duminică-miercuri.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.