Viitorul e Școala de Fotbal Oțelul! Juniorii U15 obțin o victorie importantă în semifinale și visează la finală

Echipa sub 15 ani de la Școala de Fotbal Oțelul Galați a reușit o victorie importantă în meciul tur al semifinalei Campionatului Național, învingând CS Voința Domnești, în Ilfov, cu scorul de 2-1

Acest rezultat le oferă elevilor lui Bogdan Balaban o șansă importantă de a juca finala competiției, urmând să se dueleze din nou cu echipa ilfoveană sâmbătă, pe stadionul “Siderurgistul”, cu începere de la ora 14:00.

O victorie sau un egal le este suficientă echipei gălățene pentru a accede în finală. Meciul de la Domnești a fost unul disputat, dar elevii lui Oțelul au reușit să se impună grație unui joc bun și a respectării tacticii trasate de antrenor.

“Am făcut un prim pas important în această dublă manșă, dar știm că ne va aștepta un meci foarte greu în retur“, ne-a declarat Bogdan Balaban după meci. “Echipa a jucat azi un meci bun și a respectat tactica pentru acest joc, de aici și rezultatul pozitiv. Rămânem 300% concentrați pentru meciul retur, și sper din tot sufletul să jucăm finala Campionatului Național.”

O calificare în finală ar reprezenta o performanță extraordinară pentru Școala de Fotbal Oțelul Galați. Suportul fanilor va fi esențial pentru ca Școala de Fotbal Oțelul să își atingă obiectivul. Atmosfera de pe stadionul “Siderurgistul” este așteptată a fi electrizantă, iar elevii lui Bogdan Balaban au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a obține victoria finală.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.