Voința Cudalbi câștigă din nou Cupa României și se pregătește pentru barajul de promovare!

Echipa Voința Cudalbi a reușit o dublă performanță remarcabilă miercuri, câștigând finala Cupei României, faza județeană Galați, la doar câteva zile distanță de meciurile din barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Pe terenul din Vânători, campioana județeană a reușit să repete performanța de anul trecut, impunându-se cu scorul de 2-1 în fața Gloriei Ivești. Meciul a fost echilibrat, cu Gloria Ivești deschizând scorul, a condus la pauză, dar Voința Cudalbi a demonstrat caracter și a reușit să întoarcă rezultatul în partea secundă. Golurile victoriei au fost marcate de George Claudiu Stoian “Geolgău” și Vali Oniciu.

Victoria din Cupă le oferă celor de la Voința Cudalbi șansa de a reprezenta județul Galați în primul tur național al competiției, la fel ca în sezonul precedent.

Până la meciurile din Cupa României- faza națională, Voința Cudalbi are un obiectiv imediat important: meciul retur din barajul de promovare în Liga a III-a, programat duminică, de la ora 17:30, la Medgidia, județul Constanța.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.