Voința Cudalbi mizează pe experiență în lupta pentru promovare

Voința Cudalbi se pregătește pentru o săptămână crucială, cu meciuri decisive care vor pune la încercare experiența echipei în lupta pentru promovarea în Liga a III-a și câștigarea Cupei României – faza județeană.

Experiența ca atu

Meciuri de baraj pentru Liga a III-a: Voința Cudalbi va înfrunta CS Medgidia (duminică, 16 iunie, ora 18:00, la Cudalbi, 23 iunie, ora 17:30 – deplasare). Echipa gălățeană, cu jucători experimentați care au mai disputat meciuri decisive în cariera lor, va miza pe experiență pentru a depăși echipa tânără a CS Medgidia.

“Aceste două meciuri de baraj le vom aborda clar la victorie. Din ce știm CS Medgidia are o echipa foarte tânără și foarte bine pregătită fizic. Ei făcând chiar și patru antrenamente pe săptămână. Plecăm cu șanse egale în baraj. Nu, nu ne îngrijorează linia lor de clasament cu care au terminat Liga a IV-a Constanța, (114 goluri marcate în 32 de jocuri, 3 înfrângeri), deoarece ei cred că punctul nostru forte este linia de apărare. Nu consider că este un dezavantaj că jucăm acasă primul meci, acasă sau în deplasare este același lucru. Nu contează unde vom juca prima dată. Nu mai este valabilă regula golului marcat în deplasare. În mare parte avem tot lotul valid si pregătit pentru meciurile de baraj. În aceste două jocuri mizăm pe experiența noastră de anul trecut și pe experiența jucătorilor noștri care au mai disputat meciuri de baraj în cariera lor”, ne-a spus Nicușor Drăgut, antrenorul celor de la Cudalbi.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.