32 de echipe la startul Campionatului Național de Minifotbal de la Galați. Galațiul trimite trei echipe direct în luptă pentru titlu

Spectacolul minifotbalului se pregătește să cuprindă orașul. Cea mai așteptată competiție a anului, Campionatul Național de Minifotbal, își va deschide porțile pentru 32 de echipe, cele mai bune din România, dornice să își adjudece titlul suprem.

Galațiul, centru al minifotbalului românesc

Gazda ediției din acest an va fi chiar Galațiul, oraș cu o bogată tradiție în acest sport. Nu este de mirare că orașul va fi reprezentat de nu mai puțin de două echipe calificate direct: Ajax Dulcisimo, campioana națională en-titre, și Viitorul Galați, vicecampioana județului. Turneul se va disputa în perioada 10-13 iulie, la Baza Sportiva Platinum Arena și Arena Bariera Galați.

”Vor participa 32 de echipe cele mai bune din țară. 16 sunt calificate direct (în urma activității și contribuției organizatorilor locali din județele respective). Galațiul fiind singurul campionat cu două echipe calificate direct asta și datorită faptului că Ajax Dulcisimo Galați este campioană națională. Celelalte 16 au fost desemnate în urma celor două competiții de precalificare ce s-au desfășurat la Iași, respectiv Oradea. Vom avea trei reprezentante: Ajax Dulcisimo care a și câștigat ediția de anul acesta a Campionatului de Minifotbal Galați, respectiv Viitorul Galați, ocupanta locului secund, și Real, echipă calificată în urma Superligii”, ne-a spus Cosmin Ilaș, vicepreședintele Federației Române de Minifotbal.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.