Rugby în 7: CSM Galați luptă pentru titlu în elita Campionatului Național!

Profitând de pauza din Divizia Națională de Seniori, rugby în XV, o serie de echipe vor participa la Campionatul Național de rugby în șapte. Competiția se va desfășura anul acesta sub o formulă inedită, cu două grupe distincte: una pentru titlu și una pentru promovare.

CSM Galați își va testa din nou forțele în grupa de elită, după ce a obținut promovarea în sezonul precedent, câștigând grupa a doua. Echipa gălățeană are o istorie bogată în rugby în șapte, având în palmares un titlu de campioană națională cucerit în 2016.

Campionatul va fi structurat pe parcursul a trei turnee, primul urmând a avea loc la Năvodari pe 20 iulie. Al doilea turneu va fi organizat o săptămână mai târziu, pe 27 iulie, la Cluj-Napoca, iar sezonul se va încheia pe 3 august cu un ultim turneu la București.

La finalul sezonului echipele clasate pe ultimele două poziții din grupa de Elită vor retrograda în grupa Promovare . CSM Galați este pregătită să dea tot ce este mai bun pentru a evita retrogradarea și a lupta pentru titlul de campioană națională de rugby în șapte.

Echipele din grupa de elită:

U Cluj-Napoca
CS Rapid București
Știința Petroșani
CS Năvodari
Poli Iași
CSM Galați
RC Bârlad

Programul turneelor:

20 Iulie: Năvodari
27 Iulie: Cluj-Napoca
3 August: București.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.