Ajax Dulcisimo debutează cu victorie categorică la Campionatul Național de Minifotbal

Campioana României la minifotbal, Ajax Dulcisimo Galați, și-a început cu succes parcursul la Campionatul Național, obținând o victorie categorică cu 4-1 în fața celor de la Portugalia Târgu Mureș, miercuri, la “Platinum Arena”.

O victorie categorică a campioanei României, dar care a venit după ce la pauză ”portughezii” conduceau cu scorul 1-0. După odihnă campionii au reușit și au concretizat oportunitățile create, iar căpitanul Bogdan Dima, alături de Sorin Frunză, Daniel Gîță și Bogdan Crihană au semnat celelalte goluri ale Ajaxului.

Pentru ediția din acest an Campionatului Național cei de la Ajax Dulcisimo nu se pot baza, în teren, pe campionul mondial Alexandru Bourceanu. Din cauza unei accidentări fostul jucător de la Oțelul sau FCM Dunărea conduce echipa de pe banca tehnică.

Ajax lider de grupă

Victoria obținută astăzi plasează Ajax Dulcisimo pe primul loc în Grupa A, la egalitate cu Glissando Timișoara, care s-a impus cu 4-3 în fața Borussiei Sibiu. Joi, de la ora 10:00, Ajax va juca al doilea meci din grupă, contra echipei sibiene. O victorie ar aduce echipei gălățene un pas important spre faza eliminatorie a competiției.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.