Ajax Dulcisimo joacă în deschiderea Campionatului Național de Minifotbal de la Galați

Timp de patru zile, orașul Galați va fi gazda Campionatului Național de Minifotbal, o competiție electrizantă care va reuni cele mai bune echipe din țară. Meciurile se vor disputa la “Platinum Arena” din Calea Prutului nr. 64, unde tribunele vor vibra de emoție și pasiune pentru acest sport.

Ajax Dulcisimo, campioana en-titre, își va apăra titlul pe teren propriu

Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc miercuri, începând cu ora 20:00, la ”Platinum Arena”, urmând ca de la ora 20:30, imediat după festivitatea de deschidere să aibă loc și jocul dintre Ajax Dulcisimo și Portugalia Târgu Mureș. Pe lângă jocul din deschidere campioana României va mai susține alte două meciuri în faza grupelor. Joi, de la ora 10:00, terenul 1 al ”Platinum Arena” va găzdui jocul campionilor cu Borussia Sibiu. În ultimul meci din faza grupelor Ajax Dulcisimo va juca derby-ul grupei cu cei de la Glissando Timișoara, tot joi, dar de la ora 18:00.

Deși tragerea la sorți i-a plasat într-o grupă dificilă cu multipla campioană Glisandro Timișoara, o formație cu jucători experimentați din futsal și naționala de minifotbal, Borussia Sibiu, câștigătoarea EMF EuroCup și a ultimilor două ediții ale Supercupei de la Oradea și Portugalia Târgu Mureș este o echipă ambițioasă, cu mulți jucători tineri și ambițioși, Ajax este o echipă determinată și va lupta cu ardoare pentru a-și păstra titlul de campioană.

Viitorul Galați și Real Minifotbal completează delegația gălățeană

Cea de-a doua echipă gălățeană din competiție, Viitorul, va evolua în Grupa E, unde va avea de înfruntat echipele Plus Ultra Arad, Dangelo București și Pescărușul Sarichioi. Un meci special va fi cel din Grupa E, programat joi, de la ora 12:00, când Viitorul va juca împotriva echipei Tulcea, o echipă în care evoluează cinci jucători gălățeni. Real Minifotbal, a treia echipă din Galați prezentă la turneu, va face parte din Grupa F, alături de Nordic Boys Baia Mare, Bad Boys Oradea și Old Boys București. Primul meci al lui Real va avea loc miercuri, de la ora 22:30, împotriva echipei Bad Boys Oradea.

O competiție palpitantă, cu meciuri de excepție

Campionatul Național de Minifotbal promite a fi o competiție extrem de disputată, cu meciuri pline de suspans și spectacol. Echipele participante sunt extrem de motivate și vor da tot ce au mai bun pentru a obține victoria. Spectatorii se pot aștepta la un eveniment de excepție, cu o atmosferă electrizantă și multe momente memorabile.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.