Al Ahly Galați, parcurs eroic la Cupa României: sferturi de finală după lovituri de departajare

După succesul Real Galați la Superliga de la Iași, obținând biletele pentru finala Campionatului Național de la Galați, o altă echipă gălățeană a impresionat la nivel național. Al Ahly Galați a reușit o performanță remarcabilă la Cupa României, ajungând până în sferturile de finală, unde a cedat la loviturile de departajare în fața echipei Liberto Iași.

Parcursul lui Al Ahly a fost unul plin de suspans și reveniri spectaculoase. Echipa a câștigat grupa din care făcea parte după o victorie cu 3-1 în fața Victory Cup București și un meci câștigat la loviturile de departajare cu Colosseum Iași, după ce scorul fusese 3-3 la finalul timpului regulamentar.

În faza eliminatorie, Al Ahly a reușit să treacă de Magic Group Bistrița cu 6-4, după ce a revenit de la 0-3. Următorul meci a fost unul dramatic, contra Tiki Taka Toporam Sibiu. După 1-1 la finalul timpului regulamentar, Al Ahly s-a impus la loviturile de departajare (3-2), iar portarul Marian Luca a fost remarcat de Federația Română de Minifotbal pentru evoluția sa.

Sferturile de finală au adus un meci tensionat cu Liberto Iași, câștigătoarea ediției precedente a Cupei României. Al Ahly a reușit să revină de la 0-2 la 3-2, dar partida s-a decis din nou la loviturile de departajare, unde Liberto Iași s-a impus cu 3-2.

Deși nu a reușit să obțină trofeul, Al Ahly Galați a demonstrat un spirit de luptă remarcabil și a reușit o performanță notabilă la Cupa României. Echipa a arătat caracter și a reușit să treacă prin momente dificile, demonstrând o ambiție demnă de admirat.

Pe lângă Al Ahly, la competiția de la Piatra Neamț din Campionatul de Minifotbal Galați a mai participat și Partizan Galați, care s-a oprit în faza grupelor.

Al Ahly Galați a reușit un parcurs eroic la Cupa României, demonstrând un spirit de luptă remarcabil și o ambiție demnă de admirat. Echipa a reușit să treacă prin momente dificile și a obținut o performanță notabilă, ajungând până în sferturile de finală.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.