CSM Galați și CS Arcada continuă povestea de succes: titluri, Champions League și un nou sezon plin de ambiții

Parteneriatul dintre CSM Galați și CS Arcada, considerat unul dintre cele mai de succes din sportul românesc, își va continua povestea remarcabilă și în sezonul 2024-2025. Colaborarea fructuoasă, demarată în 2019, a adus deja rezultate excepționale: 5 titluri consecutive de campioană a României la volei masculin pentru CSM Arcada Galați, Supercupa României în al 6-lea sezon și, o premieră absolută, calificarea în grupele principale ale CEV Champions League.

Noul sezon se anunță palpitant, cu ambiții mari și un lot extrem de valoros. Sub conducerea lui Sergiu Stancu, antrenor al echipei și totodată selecționer al naționalei masculine de volei a României, CSM Arcada va beneficia de 6 jucători internaționali români și de străini talentați, gata să lupte pentru noi trofee.

Atmosfera electrizantă creată de publicul gălățean va fi, cu siguranță, un atu important în drumul echipei spre succese remarcabile. Suporterii vor fi din nou alături de voleibaliștii de la Dunăre, oferindu-le sprijinul necondiționat și propulsându-i spre noi performanțe de excepție.

Fondată în 2012, CS Arcada Galați este una dintre cele mai titrate echipe de volei masculin din România, având în palmares 5 titluri de campioană națională, 2 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României. De asemenea, clubul a participat de numeroase ori în competițiile europene, obținând rezultate notabile.

Clubul Sportiv Municipal Galați este o structură sportivă complexă, ce reunește secții de performanță în diverse ramuri sportive, printre care volei, fotbal, baschet, hochei sau atletism. CSM Galați are ca obiectiv principal promovarea sportului de performanță la nivel național și internațional, contribuind la formarea de sportivi de talie mondială și la creșterea prestigiului municipiului Galați.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.