Dublarea prețurilor abonamentelor stârnește controverse. Dorinel: “Suporterii ar trebui să se gândească mai bine”

Oțelul a intrat în noul sezon de Superligă cu o creștere semnificativă a prețurilor abonamentelor, declanșând o serie de reacții aprinse din partea suporterilor. Dublarea tarifelor a generat nemulțumiri pe rețelele sociale, unde fani și-au exprimat dezamăgirea.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, a oferit o explicație detaliată în cadrul unui interviu pentru Oțelul TV. El a subliniat că decizia nu are legătură cu starea stadionului, ci cu eforturile de a oferi un fotbal de calitate și de a atrage cele mai bune echipe din Superligă în Galați.

Munteanu a declarat: “Am observat o oarecare nemulțumire legată de abonamente. Vreau să le transmit suporterilor vocali de pe rețelele sociale să analizeze mai atent situația. Fac o comparație, poate neloială, dar relevantă: echipa, staff-ul tehnic și administrația nu au nicio responsabilitate directă pentru starea stadionului. Abonamentele nu au fost crescute din cauza condițiilor precare din incintă. Dorinel Munteanu nu are o baghetă magică și nu poate construi un stadion nou în doar trei ani de când am preluat conducerea Oțelului Galați.”

Tehnicianul a continuat, acuzând foștii conducători ai clubului pentru orchestrarea nemulțumirilor: “Sunt convins că 99% dintre suporteri apreciază fotbalul pe care îl prezentăm, considerându-l cel mai bun din România la acest moment. Nu înțeleg de ce o minoritate vocală, pe care o cunosc bine, este nemulțumită. Performanțele noastre de pe teren nu au nicio legătură cu această situație. Suntem în Superligă, la un nivel foarte ridicat, am fost aproape de câștigarea Cupei și de calificarea în play-off. Nimeni din Galați, cu excepția grupului nostru, nu a crezut în progresul nostru sportiv. Toate nemulțumirile, îmi cer scuze dacă sunt prea direct, provin de la mesaje instigate de foștii conducători sau de cei care au fondat clubul. Ei sunt frustrați pentru că nu pot reproșa nimic echipei.”

Munteanu a concluzionat prin a sublinia că veniturile din abonamente nu acoperă nici 5% din bugetul clubului. “Trebuie să înțelegem că abonamentele și sprijinul suporterilor nu sunt suficiente pentru a ne acoperi cheltuielile. Toate aceste nemulțumiri sunt orchestrate de foștii conducători, care nu pot accepta succesul echipei actuale.”

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.