Oțelul se pregătește intens pentru debutul în Superligă: Dorinel anunță transferuri iminente și cere răbdare suporterilor


Oțelul se află în ultimele faze de pregătire pentru noul sezon din Superligă, programat să înceapă pe 15 iulie. Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că se așteaptă la un sezon mult mai dificil din punct de vedere competitiv, dar este optimist cu privire la șansele echipei sale.

“Ne așteptăm la un sezon mult mai greu din toate punctele de vedere,” a afirmat Munteanu. “Suntem în așteptarea confirmării transferurilor a câtorva jucători, unii deja prezenți la echipă, alții urmând să sosească în curând. Este o perioadă dificilă pentru a aduce jucători la bugetul nostru, dar facem tot posibilul să ne consolidăm lotul.”

Munteanu a făcut un apel la răbdare și susținere din partea suporterilor: “Le transmit fanilor să aibă răbdare și să fie alături de echipă. Cred că un suporter adevărat este cel care stă lângă echipă în orice moment și are încredere în ea.”

Antrenorul a precizat că unii jucători au sosit mai târziu și sunt în curs de integrare în echipă: “Cei care au venit mai târziu trebuie integrați rapid. Sunt convins că lotul este mult mai valoros decât cel din sezonul trecut, dar coeziunea și adaptarea rapidă sunt esențiale pentru a construi o echipă competitivă.”

Oțelul va debuta în noul sezon pe 15 iulie, în deplasare la Botoșani, împotriva echipei FC Botoșani.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.