Oțelul se pregătește pentru un sezon dificil în Superligă, marcat de incertitudini financiare


Oțelul se pregătește de startul noului sezon din Superligă, unul care se anunță mult mai disputat decât precedentul. Antrenorul Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă cu privire la situația financiară a clubului, evidențiind diferențele semnificative de resurse comparativ cu alte echipe din competiție.

“Va fi un campionat mult mai greu,” a declarat Munteanu. “Observăm o întărire semnificativă a multor echipe, investiții masive din partea unor patroni cu resurse financiare ample, și planuri ambițioase ale unor formații conduse de oameni cu influență politică. Bugetul nostru a rămas neschimbat semnificativ comparativ cu sezonul trecut. Singurele certitudini financiare le reprezintă sponsorii actuali, finanțarea de la Consiliul Local și promisiunea domnului primar de a majora bugetul, deși votul final nu a avut loc încă, dar eu sunt convins acesta este 100% realizabil ce ne-a promis domul primar și Consiliul Local. În rest, ne confruntăm cu multe promisiuni, dar fără garanții concrete.

Munteanu a subliniat eforturile clubului de a atrage noi sponsori, recunoscând totodată impactul major al factorului financiar în performanța din Superligă. “Suntem pregătiți să facem un sezon bun cu resursele actuale sau suplimentare pe care le sperăm să le obținem rapid pentru a achita salariile jucătorilor și a ne acoperi cheltuielile,” a afirmat antrenorul. “Performanța excelentă din sezonul trecut a echipei a fost oarecum ignorată de mulți, cu excepția suporterilor. Acum, avem restanțe de plată din sezonul trecut, dar jucătorii au încredere în eforturile noastre de a menține o situație financiară stabilă. Obiectivul nostru este să abordăm noul sezon, care pentru noi debutează pe 15 iulie la Botoșani, cu o abordare realistă din punct de vedere financiar.”

Declarațiile lui Munteanu evidențiază o realitate dificilă cu care se confruntă Oțelul la startul noului sezon din Superligă. Clubul va trebui să lupte din greu pentru a obține rezultate bune în condițiile financiare actuale, demonstrând totodată o gestionare eficientă a resurselor disponibile. Susținerea suporterilor va fi esențială în această luptă, la fel ca și găsirea unor soluții financiare alternative care să permită clubului să devină competitiv pe termen lung.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.