S-au stabilit grupele Campionatului Național de Minifotbal: Ajax Dulcisimo, Viitorul și Real Minifotbal își cunosc adversarii

Cea mai importantă competiție de minifotbal din țară, Campionatul Național, își va desemna câștigatorul la Galați, pe Platinum Arena, între 10 și 13 iulie. Gazda va fi bine reprezentată, cu trei echipe: Ajax Dulcisimo Galați, campioana en-titre, Viitorul Galați, vicecampioana județeană, și Real Minifotbal Galați, calificată prin Superligă.

Tragerea la sorți a stabilit grupele: Ajax Dulcisimo și Viitorul au fost desemnate ca favorite, primind statutul de capi de serie, în timp ce Real Minifotbal a fost repartizată în urna a doua.

Ajax Dulcisimo, campioana en-titre, în grupă cu Borussia și Portugalia

Deținătoarea trofeului, ACS Ajax Dulcisimo, va face parte din Grupa A, unde se va confrunta cu Glissando Timișoara, Borussia Sibiu și Portugalia Târgu Mureș. Meciul de debut al campioanei va avea loc miercuri, 10 iulie, de la ora 20:00, împotriva celor de la Portugalia Târgu Mureș.

Viitorul, duel cu gălățenii de la Tulcea

Cea de-a doua echipă gălățeană din competiție, Viitorul, va juca în Grupa E, alături de Plus Ultra Arad, Dangelo București și Pescărușul Sarichioi. Un aspect interesant îl constituie prezența în lotul echipei din Tulcea a cinci jucători gălățeni, alături de un tulcean asimilat ca gălățean. Duelul frățesc va avea loc joi, de la ora 11:00, pe terenul 1 al Platinum Arena.

Real Minifotbal Galați completează delegația gălățeană

A treia echipă gălățeană, Real Minifotbal Galați, va face parte din Grupa F, unde va înfrunta Nordic Boys Baia Mare, Bad Boys Oradea și Old Boys București.

Doar primele două clasate din fiecare grupă vor accede în faza optimilor de finală.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.