Suprapunerea de competiții creează probleme pentru Voința Cudalbi. Jucători împărțiți între Campionatului Național de Minifotbal și Cupa României

Miercuri, 10 iulie, sunt programate meciurile de debut din grupele regionale ale Cupei României. Câștigătoarea competiției gălățene, Voința Cudalbi, va juca cu Progresul Isaccea (Tulcea), întâlnirea fiind programată la Cudalbi, de la ora 18:00.

Etapa de debut în Cupa României, faza regională, este programată în aceeași zi în care va debuta Campionatul Național de Minifotbal, Galați 10-13 iulie. Cum echipele angrenate în fazele regionale ale Cupei au în componență jucători care evoluează și pe teren mic, cele două adversare de miercuri întâmpină probleme serioase în alcătuirea unui lot competitiv cu care să abordeze jocul de miercuri.

Cei mai afectați sunt cei de la Voința Cudalbi care întâmpină dificultăți serioase în alcătuirea unui prim 11. Campioana județeană are în componență jucători ce activează la cele trei echipe gălățene participante la turneul de la ”Platinum Arena”: Ajax Dulcisimo, Viitorul și Real. De partea cealaltă și cei de la Tulcea au în componență jucători ce vor fi prezenți la turneul de la Galați, alături de Pescărușul Sarichioi.

Jocul de miercuri de la Cudalbi va fi arbitrat de brăilenii: Tudorel Pîrlog, din Cazasu, Daniel Butoiu, din Șuțești, și Gabriel Novac, din Brăila. Adrian Costel Sitaru, din Vadu Pașii, Buzău, va fi delegatul jocului de miercuri.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.