Unirea Braniștea își reia antrenamentele miercuri: 7 jocuri amicale programate în această vară

Unirea Braniștea, gruparea din Liga a III-a, își dă startul pregătirilor pentru noul sezon miercuri, 10 iulie. Prima sesiune de antrenament va avea loc la ora 17:30 pe stadionul din Braniștea.

Jucătorii vor avea la dispoziție zece zile pentru a se readapta la efort, urmând ca apoi să înceapă meciurile amicale. Unirea Braniștea a programat 7 jocuri de verificare în această vară.

Primul meci va avea loc pe 20 iulie, împotriva echipei Alegria Matca, medaliată cu bronz în Liga a IV-a. O săptămână mai târziu, pe 27 iulie, Unirea Braniștea va juca un meci amical cu Dacia Unirea Brăila, o altă echipă din Liga a III-a.

Luna iulie se va încheia pe 31 iulie cu un meci test la Râmnicu Sărat împotriva echipei locale CS Municipal. Cu gruparea buzoiană va fi o dublă amicală. La trei zile distanță este programat returul, 3 august, la Braniștea.

Pe 7 august, Unirea Braniștea va juca în Cupa României cu un adversar ce urmează să fie stabilit. Pe 10 august, echipa va juca un meci amical cu CSM Adjud, recent promovată în Liga a III-a.

Cel mai important meci amical al verii va avea loc sâmbătă, 17 august, când Unirea Braniștea va juca împotriva echipei Sporting Liești, cealaltă echipă din Galați din Liga a III-a.

Ultimul meci amical dinaintea startului de sezon va fi împotriva echipei Viitorul Cireșu din Liga a IV-a Brăila.

În noul sezon, Unirea Braniștea va fi condusă de pe banca tehnică de Alexandru Iliuciuc (antrenor principal) și Sorin Frunză (antrenor secund).

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.