United Galați primește o grupă dificilă în UEFA Futsal Champions League. ”Suntem încrezători în forțele noastre”

Tragerea la sorți pentru faza grupelor UEFA Futsal Champions League a adus echipei United Galați o grupă extrem de dificilă, dar totodată ofertantă, urmând a juca pe terenul deținătoarei trofeului.

“Ce poate fi mai frumos?”, a declarat Cristi Ștefu, președintele CS United Galați, pentru pagina de Facebook a clubului. “Deși adversarii sunt echipe puternice, suntem încrezători în forțele noastre și lucrăm din greu pentru a ne defini lotul echipei.”

O veste importantă așteaptă fanii United Galați în curând: “Vom anunța în scurt timp, poate chiar în această seară, numele noului antrenor, unul de mare calitate, așa cum clubul nostru și-a obișnuit suporterii și iubitorii de futsal din România”, a mai spus Cristi Ștefu.

Transferuri sunt de asemenea așteptate: “Vom face și câteva transferuri pe placul fanilor noștri.”

United Galați va avea parte de meciuri intense cu nimeni alta decât Palma Futsal, campioana en-titre a Europei, Futsal Dinamo, campioana Croației, și Futsal Klub Dobovec, campioana Sloveniei. Partidele vor avea loc în luna octombrie, oferind spectacole palpitante fanilor futsalului din România și din Europa. Jocurile sunt programate să se dispute în perioada 22-27 octombrie.

Echipa de futsal United Galați este campioana României și una dintre cele mai importante formații din futsalul românesc. Clubul are o istorie bogată în competițiile europene, participând cu regularitate în UEFA Futsal Champions League.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.