Voința Cudalbi revine spectaculos în Cupa României! De la 0-3 la 4-3!

Come – back spectaculos reușit de Voința Cudalbi în meciul de debut în grupele regionale din Cupa României. Pusă în imposibilitatea de a avea un lot complet pentru jocul de miercuri de la Cudalbi cu Progresul Isaccea, cei de la Voința au făcut un meci memorabil în care au reușit revenirea sezonului.

Conduși cu 3-0 la pauză, fără posibilitatea de a face schimbări, asta din cauza subțirimii lotului, cei de la Voința au reușit imposibilul și au marcat de patru ori consecutiv goluri cu care au întors rezultatul. Adrian Moroșanu și Nicu Bălan, ambii cu câte o dublă au fost marcatorii echipei din Cudalbi.

Pentru jocul de miercuri de la Cudalbi antrenorul Nicușor Drăguț a avut la dispoziție doar 11 jucători: Tofan – Andrei, Filoteus, Dajboc, Ștefan – Călin, Chiciuc, Dragomir, Ciotârcă – Bălan, Moroșanu au fost jucători ce au evoluat în memorabilul meci cu câștigătoarea fazei județene Tulcea din Cupa României.

La finalul celor 90 de minute s-au executat lovituri de departajare așa cum prevede regulamentul competiției. Cei de la Isaccea au câștigat la limită această departajare.

Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 18:00, Voința Cudalbi va juca al doilea meci din grupa de la Cupa României, în Vrancea, pe terenul celor de la CSM Adjud.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.