HOCHEI: A doua victorie pentru ”gladiatori” cu Steaua

9
Echipa sub 16 ani Dunărea ”Gladiators” Galați a obținut a doua victorie din dubla confruntare cu echipa similară ACS Steaua Rangers Husky București. După 9-4 de sâmbătă, ”gladiatorii” au câștigat 12-1 (3-0, 7-0, 2-1) jocul de duminică disputat la Cârța.  
Denis Petre Diaconu a marcat patru din cele 12 goluri ale ”gladiatorilor” în jocul de duminică. Ceilalți marcatori de la Dunărea au fost: Marian Gabriel Coman 3 goluri, Andrei Ghetau 3 goluri, Adrian Alexandru Lefterache 2 goluri.    
Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat Dunărea ocupă locul doi în clasamentul la zi din CN sub 16 ani cu 35 de puncte din 18 jocuri. Gălățenii au un punct avans față de echipa de pe locul trei Corona Brașov, 34 de puncte, 18 jocuri. Pentru ”gladiatori” urmează ”finala” pentru locul doi, poziție care asigură prezența în finala mare a campionatului, sâmbătă-duminică, 5-6 martie, la Galați, cu Corona Brașov.  
La finalul sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1 și 2 vor juca în finala mare a CN U 16 în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor juca pentru medaliile de bronz. 
Dunărea:  
Andrei Gabriel Giurgea, Ionuț Cristian Andrișoi-portari; 
Marian Buholteanu, Alexandru Adrian Olenici, Andrei Alexandru Andrișoi, Eduard Raul Caranfil, Macar Bradcenco, Denis Petre Diaconu-fundași; 
Raul Maftei, Remus Gheorghe, Victor Florea, Marian Gabriel Coman, Florin Claudiu Mladin. Robert Andrei Rusu, Adrian Alexandru Lefterache, Edward Andrei Bosna, Andei Ghetau-atacanți. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal