Cuplaj handbal – volei, sâmbătă, la Polivalentă

35
La Sala Sporturilor Dunărea este programat sâmbătă, 14 aprilie, al doilea cuplaj handbal – volei din acest an. Echipa feminină de handbal CSU Danubius
și băieții de Arcada sunt protagonistele zilei de sâmbătă de la
”Polivalentă”. Ziua este programată să înceapă de la ora 17.00,
cu jocul din Liga Florilor dintre CSU Danubius și HCM Râmnicu Vâlcea. 
În bătălia pentru evitarea retrogradării, directă sau la baraj, CSU Danubius are mare nevoie de puncte în jocul de sâmbătă. Gălățencele sunt pe locul 13, penultimul, în Liga Florilor, (15 puncte, 21 de jocuri), la cinci puncte de locul 10, poziție care asigură salvarea directă de la retrogradare un punct mai puțin decât prima poziție care ar asigura prezența la barajul de menținere în Liga Florilor, locul 12 ocupat de HCM Slobozia (16 puncte, 21 de jocuri). Adversarele gălățencelor de sâmbătă, HCM Râmnicu Vâlcea, ocupă poziția a patra în LNHF cu 40 de puncte din 20 de jocuri. 
După meciul din Liga Florilor, de la ora 19.00, echipa de volei
masculin Arcada Galați va juca, în top 1 – 6 Divizia A1, cu cei de la CSM București. Gălățenii, după victoria din restanța cu Steaua, sunt pe locul doi în clasamentul grupei valorice 1 – 6 din prima ligă masculină de volei cu 67 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Tricolorul Ploiești. Echipa din București este ultima în play – off – ul Diviziei A1, cu o singură victorie în partea secundă a campionatului, scor 3 – 2, cu cei de la Steaua.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal