Duminică se joacă meciurile din turul secund al Cupei

52

În faza județeană a Cupei României sunt programate să se dispute duminică, 2 decembrie, jocurile din faza secundă a competiției, fază la care vor participa echipele calificate din turul anterior, (Liga a V-a), dar și cele două nou promovate din Liga a IV-a.

Campioana turului din Liga a V-a Avântul Valea Mărului va juca în turul secund al competiției KO pe terenul celor de la Foresta Șendreni. Meciul este programat să se dispute de la ora 11:00, pe terenul din Braniștea, locul de disputare al jocurilor de pe teren propriu a echipei din Șendreni. În turul Ligii a V-a vălmărenii s-au impus cu scorul 5-1, joc disputat tot la Braniștea. Arbitrii meciului de duminică vor fi: Andrei Florin Ghimiciu, ajutat la cele două linii de Lucian Crăescu și Laurențiu Nicolae Ilie. Observator a fost delegat Nicoleta Chirilă.

Pe terenul din Cișmele echipa locală Voința va primi replica celor de la Mălina Smârdan, în derby-ul comunei Smârdan din faza secundă a Cupei, (satul Cișmele este una dintre localitățile componente ale comunei Smârdan). Fosta campioană din Liga a V-a, Mălina Smârdan, este pe trei în al doilea eșalon județean cu 19 puncte din 9 jocuri, două meciuri mai puțin decât primele două clasate din Liga a V-a. Gazdele jocului de duminică sunt pe șase în al doilea eșalon județean cu 13 puncte, 9 jocuri. Cele două echipe se vor întâlni în premieră pentru acest sezon, duelul din campionat este programat să se dispute în etapa a XII-a, la 9 decembrie.  Dinu Marian a fost delegat arbitru, iar asistenți Daniel Băraru și Irina Ivan. Observator al jocului va fi Neculai Voicu.

În celelalte două jocuri se vor întâlni echipe de categorii diferite. Pe terenul din Umbrărești, de la ora 14.00, este programat duelul dintre Viitorul, Liga a V-a, și Voința Cudalbi, Liga a IV-a, Ionuț Bozean, Cătălin Ghionea și Lucian Bădin – arbitri, Tudorel Balmuș – observator. Viceliderul Ligii a V-a, Flacăra Pechea, are programat joc pe teren propriu cu Victoria Tecuci, locul 6 în Liga a IV-a, Cristian Valerică Dragomir, Adrian Dima și Flavian Pavel – vor fi arbitrii, Cristian Lupoae – observator.

În turul I al Cupei s-au înregistrat rezultatele: Avântul Valea Mărului – Zorile Grivița 10-0, Siretul Piscu – Flacăra Pechea 0-3, Unirea Hanu Conachi – Viitorul Umbrărești 2-6, după prelungiri, Mălina Smârdan – Prutul Vlădești 1-0, Voința Cișmele – ACS Lascăr Schela 3-0 și Foresta Șendreni – Avântul Matca 5-3.
Deținătoarea fazei județene a Cupei României este CSU ”Dunărea de Jos”. În finala de sezonul trecut studenții au învins Zimbrul Slobozia Conachi, scor 3-1, după prelungiri, joc disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal