Eduard Dumitru pulverizează recordul de eficacitate din Liga a IV-a! Golgheterul campionatului reușește o performanță unică de ziua lui!

1169
foto: Facebook/Eduard Dumitru

Atacantul echipei Covurluiul Târgu Bujor, Eduard Dumitru, a reușit o performanță extraordinară de ziua sa, stabilind un nou record stagional de eficacitate în Liga a IV-a.

Nouă goluri într-un meci

Dumitru a marcat toate cele nouă goluri ale echipei sale în victoria scor 9-1 obținută împotriva Șoimii Foltești, meci disputat pe stadionul “Vezuviului” din Galați. Această reușită îl plasează pe Dumitru în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga a IV-a, cu un avans considerabil.

Un cadou aniversar de neuitat

Performanța lui Dumitru este cu atât mai specială cu cât a fost realizată chiar de ziua sa de naștere. Atacantul a împlinit 30 de ani sâmbătă, 20 aprilie, făcându-și un cadou aniversar de neuitat.

Doborârea propriului record

Nu este prima dată când Dumitru stabilește un record de eficacitate în acest sezon. În meciul tur împotriva Șoimii Foltești, el a marcat opt goluri, contribuind la victoria echipei sale cu scorul de 11-0.

Un record mai vechi egalat

Cu cele nouă goluri marcate împotriva Șoimii Foltești, Dumitru a egalat un record mai vechi stabilit de el însuși. În sezonul 2021-2022, evoluând pentru Voința Cudalbi, a marcat tot nouă goluri într-un meci, în victoria cu 13-2 împotriva echipei Răzeșii Valea Mărului.

Lider detașat în clasamentul golgheterilor

Cu 39 de goluri marcate în 20 de meciuri, Eduard Dumitru se află pe primul loc detașat în clasamentul golgheterilor din Liga a IV-a. Principalul său urmăritor, Constantin “Boboc” Spânache (Voința Cudalbi), are 21 de goluri, la fel ca și Ionuț Iancu (Gloria Ivești).

O performanță remarcabilă care demonstrează talentul și forma excelentă a lui Eduard Dumitru, un jucător care cu siguranță va continua să ne uimească cu evoluțiile sale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal