VOLEI: Arcada joacă împotriva fostului antrenor în derby-ul de la Zalău

32
În Divizia A1 masculină de volei sunt programate în finalul acestei săptămâni meciurile din etapa a XVIII-a. Ultimul meci al etapei se va juca luni, 5 februarie, de la ora 18.00, între campioana Volei Municipal Zalău și Arcada Galați, deținătoarea Cupei și Super Cupei României, meciul fiind programat să fie transmis în direct la Digi Sport.
Cele două adversare de sâmbătă sunt implicate în lupta pentru titlu în actualul campionat. Arcada este pe locul trei în clasamentul Diviziei A1 cu 40 de puncte din 17 jocuri, 10 puncte mai puțin, dar și un joc în minus, față de echipa de pe primul loc Steaua București. Zălăuanii, campioana en – titre a României, trec printr-o perioadă mai grea, iar în clasament sunt pe locul cinci cu 33 de puncte din 17 jocuri, cu două înfrângeri în ultimele două jocuri. Parcursul mai slab al echipei a dus la schimbarea antrenorului, noul tehnician al sălăjenilor este bulgarul Nikolay Jeliazkov, antrenorul ce a pregătit Arcada în prima parte a actualului sezon, cu care echipa gălățeană a câștigat singurele trofee din istorie, Cupa și Super Cupa României. 
De altfel, ultimul meci în care Jeliazkov a pregătit Arcada a fost chiar împotriva celor de la Zalău în victoria, scor 3 – 1, din debutul lunii noiembrie a anului trecut, în turul campionatului. Cu Nikolay Jeliazkov pe banca echipei gălățene Arcada a câștigat cele două trofee, Cupa și Super Cupa, ambele în fața celor de la Volei Municipal Zalău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal