Liga a IV-a continuă cu etapa a 20-a, Siretul Cosmești penalizată de AJF Galați!

660
foto: Facebook/Voința Cudalbi

Campionatul județean de fotbal al Ligii a IV-a Galați se apropie de final, cu meciuri importante și un verdict important din partea AJF Galați.

Etapa a 20-a din cele 26 ale sezonului debutează sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17:30, pe arena “Vezuviu” din Galați, cu meciul dintre Șoimii Foltești și Covurluiul Târgu Bujor.

Duminică, 22 aprilie, sunt programate alte patru meciuri. De la ora 12:00, lângă sonde Lascăr Schela, are un meci important pentru clasament cu Siretul Cosmești. În același timp, pe stadionul “Comunal” din Drăgănești, are loc un meci inegal, unde ultima clasată, Avântul Drăgănești, se confruntă cu liderul la zi al campionatului, Voința Cudalbi.

Tot duminică, de la ora 12:30, la Tulucești, Agrostar va primi replica echipei Muncitorul Ghidigeni, iar etapa se încheie la ora 16:00 cu meciul dintre Viitorul Umbrărești și Progresul Munteni.

Este important de reținut că jocul dintre Gloria Ivești și Alegria Matca a fost amânat, iar Victoria Independența stă în această etapă.

Clasamentul actual al Ligii a IV-a Galați este condus de Voința Cudalbi cu 44 de puncte din 17 meciuri. Pe locul doi se află Covurluiul Târgu Bujor cu 41 de puncte din 17 meciuri, urmat de Alegria Matca cu 41 de puncte din 17 meciuri și Siretul Cosmești cu 32 de puncte din 18 meciuri.

Verdict AJF: Siretul Cosmești joacă pe teren neutru și primește amendă!

De asemenea, AJF Galați a dat un verdict în speța meciului dintre Siretul Cosmești și Victoria Independența. Echipa oaspete a pierdut cu 3-0 din cauza părăsirii terenului înainte de finalul meciului. Siretul Cosmești va juca următoarele două etape pe terenuri neutre, va primi o amendă și are un termen limită pentru a reomologa terenul din Cosmești, altfel riscând să piardă dreptul de a juca la Cosmești, (mai multe detalii aici).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal