Meci bun, dar fără punct. Oțelul a cedat de Paște la Ploiești

743

Oțelul a încheiat fără punct ultima deplasare din actuala ediție a Superligii, după un nou meci bun făcut de echipa lui Dorinel Munteanu, joc în care formația gălățeană a fost cea care a dictat ritmul. În prima zi Paști formația gălățeană a cedat cu socrul 2-1, la pauză 1-1, jocul de la Ploiești, cu Petrolul.

Prahovenii au marcat primii. În minutul 11 Grozav a deschis scorul din penalty, penalitate acordată în urma unui posibil contact între portarul Pap și Musi. A transformat Grozav. Oțelul a ripostat prima dată în minutul 37. Sârbul Rusevic a marcat, dar reușita lui, prima în tricoul Oțelului, a fost anulată pe motiv de ofsaid. Roș-alb-albaștrii au macat din nou peste trei minute. Jelev a pasat din tușă către Maciel, iar portughezul cu o reluare de clasă din interiorul careului a egalat.

În partea secundă Oțelul putea trece în avantaj, în minutul 58 Bodișteanu a trimis o centrare în careu, Papp a deviat mingea, dar Zima, portarul Petrolului, a respins. În finalul jocului, minutul 81, Berisha a deviat în poartă, de lângă Miguel Silva, șutul trimis de Țicu. În acel moment Oțelul juca cu un om în minus, atacantul Pap a ieșit accidentat, iar Dorinel nu mai avea schimbări, le epuizase cu câteva minute înainte. Chiar și cu un om în minus Oțelul putea pleca cu un punct de la Ploiești, în minutul 90 Cisotti a trimis cu capul, din interiorul careului, însă Zima a reținut.

După meciul de la Ploiești, ultimul din deplasare, Oțelul este pe locul doi în play-out, locul opt în clasamentul general, cu 33 de puncte, trei puncte mai mult decât Hermannstadt, sibienii vor juca luni, de la ora 15:00, pe teren propriu, cu Poli Iași.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal