FOTBAL: Gloria Ivești a câștigat Cupa!

7
foto: facebook.com/AJF Galați

După ce Avântul Valea Mărului a câștigat Liga a IV-a, Mălina Smârdan a devenit campioană în Liga a V-a, iar Quantum Club Galați s-a impus în Liga a IV-a a juniorilor, ultima necunoscută, în fotbalul județean, câștigătoarea Cupei, s-a aflat în urma disputării finalei Cupei.

Disputată pe teren neutru, stadionul ”Municipal” din Tecuci, finala competiției KO, la nivel județean, s-a disputat între vicecampioana județului, Fulgerul Smulți, și echipa de pe locul șase din finalul actualului sezon, Gloria Ivești. Finala, și competiția a fost câștigată de echipa din Ivești 3-2. Marcatorii finalei au fost: Constantin Spânache (Fulgerul Smulți 1-0), Claudiu Racoviță (Gloria Ivești 1-1), Valentin Costandache (Gloria Ivești 2-1), Cosmin Gârleanu (Fulgerul Smulți 2-2), Emanoil Stoica, (Gloria Ivești 3-2).   
Din postura de câștigătoare a fazei județene a Cupei, Fulgerul Smulți va reprezenta județul în primul tur național al Cupei României. Pentru Gloria din Ivești va fi a treia prezență în primul tur național al Cupei, în ultimii ani. Precedenta prezentă a echipei din Ivești în turul I național al Cupei a fost în sezonul 2013-2014 când gruparea de pe ”Nicu Nour” a părăsit competiția din primul tur fiind eliminată de Oțelul II după 1-2 la Ivești. La cealaltă prezență în turul I național al Cupei, sezonul 2011-2012, Gloria a pierdut, tot pe teren propriu, 3-6 jocul cu vrâncenii de la CSM Focșani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal