Oțelul propune un start mai devreme al sezonului 2020-2021

242

În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, managerul executiv de la SC Oțelul, Cristi Munteanu, a anunțat că clubul roș-alb-albastru dorește un start rapid de campionat, 2020-2021, în Liga a III-a.

”Noi ca și club am înțeles situația, ne-am spus majorității, chiar dacă am optat pentru play-off, pentru că așa e în democrație. Un singur lucru am cerut Federației și am insistat pentru el, și insistam în continuare. Vrem ca următorul campionat să înceapă mai devreme, undeva la finalul lunii iulie, începutul lunii august.

Asta pentru a termina turul de campionat până în luna noiembrie. Spun asta pentru că tot se vehiculează, se tot vorbește la tv, că există riscul, Doamne ferește, de un nou val de coronavirus în toamnă-iarnă. Am insistat și am propus Federației să începem cât mai repede turul de campionat, pentru a termina prima parte a sezonului pe o vreme mai cladă”, a spus cel supranumit Babicu’.

Managerul clubului roș-alb-albastru a declarat că toate cluburile din al treilea eșalon sunt dependente de o decizie cât mai rapidă a FRF în ceea ce privește startul viitorului sezon. ”Așteptăm o decizie definitivă a Federației Române de Fotbal, în funcție de această decizie ne vom face și noi strategia, planurile pentru sezonul următor. Ne vom gândi la ce jucători vor veni și ce jucători vor pleca, ăsta este fotbalul, unii vin alții pleacă.

Suntem dependenți de decizia Federației să vedem când vom începe campionatul. În funcție de data de start a campionatului vom ști când să chemăm echipa la pregătiri. Avem nevoie de șapte-opt săptămâni de pregătire înainte de startul într-o competiție oficială, în momentul ăsta suntem undeva în aer.

Sper să se ia o decizie cât mai repede, în următoarea perioadă mai este o ședință. Pentru o săptămână, sau două, se va anunța oficial de către FRF când va începe noul campionat al Ligii a III-a. Toate cluburile de Liga a III-a din România așteaptă o decizie a FRF. După ce se va anunța data începerii ne vom face programul pentru a începe noul sezon așa cum ne dorim”, a încheiat Cristi Munteanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal