Cudalbi se apropie de titlu cu o nouă victorie, scandal la Cosmești! Meci suspendat în etapa a 19-a din Liga a IV-a

2483
foto: Siretul Cosmești/facebook

Etapa a 19-a din Liga a IV-a a limpezit lucrurile în fruntea clasamentului. Liderul la zi, dar și campioana en-titre, Voința Cudalbi a mai trecut de un adversar incomod în lupta pentru titlu. Cei de la Cudalbi au învins cu scorul 2-0 Gloria Ivești, medaliata cu bronz a sezonului trecut. Cosmin Dragomir și Adrian Moroșanu au fost marcatorii golurilor cu care cei de la Cudalbi s-au apropiat și mai mult de al doilea titlu consecutiv.

Urmăritoarele liderului și-au câștigat meciurile disputate în runda cu numărul 19. Alegria Matca a învins cu scorul 3-0 Viitorul Umbrărești, iar Covurluiul Târgu Bujor a învins cu scorul 4-1 Avântul Drăgănești.

Rezultatul unui joc din etapa a 19-a nu a fost omologat de AJF Galați. Jocul Siretul Cosmești – Victoria Independența va avea nevoie de judecata Comisiilor AJF Galați pentru a putea oferi un deznodământ.

În finalul jocului, la scorul 3-2 pentru cei de la Cosmești, după ce Siretul a revenit de la 0-2, spectatorii au pătruns pe teren: ”sătui să fim furați de arbitrii și afară și acasă, se fluieră finalul cu echipa oaspete retrasă de pe teren”, notează cei de la Cosmești pe grupul de facebook rezervat lor, aici. De cealaltă parte cei de la Independența au relatat despre incidentele din final: ”Un arbitraj de tot râsul, ne-a făcut să ieșim de pe teren în minutul 80. Acesta (arbitrul) ne-a anulat două goluri valabile și le-a acordat două penalty-uri celor din Cosmesti”, mai mult detalii aici.

În celelalte jocuri ale etapei Progresul Munteni – Agrostar Tulucești 2-3 și Muncitorul Ghidigeni – Lascăr Schela 3-3.

În partea superioară a clasamentului situația este neschimbată Voința Cudalbi conduce cu 44 de puncte, 17 jocuri, pe doi sunt cei de la Alegria Matca cu 40 de puncte, 16 jocuri, iar Covurluiul Târgu Bujor este pe trei cu 38 de puncte, 16 jocuri.

Etapa a 20-a programează jocurile:

  • Viitorul Umbrărești – Progresul Munteni
  • Agrostar Tulucești – Muncitorul Ghidigeni
  • Lascăr Schela – Siretul Cosmești
  • Șoimii Foltești – Covurluiul Târgu Bujor
  • Avântul Drăgănești – Voința Cudalbi
  • Gloria Ivești – Alegria Matca.

Până la meciurile din etapa a 20-a patru dintre echipe vor fi implicate în restanțe. Miercuri, 17 aprilie, Victoria Independența va juca pe teren propriu, de la ora 17:30, cu Alegria Matca, iar de la ora 18:00, Covurluiul Târgu Bujor va juca cu Siretul Cosmești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal