CSM Galați preia conducerea în duelul cu CSM Târgu Jiu! Victorie categorică în primul meci de acasă din play-out

126
foto: Facebook/IMG Sport

CSM Galați a obținut o victorie importantă în fața CSM Târgu Jiu, scor 87-71, în al treilea meci al seriei din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Succesul de luni seară le conferă gălățenilor conducerea la general, 2-1, și îi pune în poziția de a obține calificarea în semifinalele play-out-ului chiar miercuri.

Meciul a fost dominat de CSM Galați încă din primele minute. Echipa a reușit un prim sfert fantastic, câștigat cu un avans de 15 puncte (31-16), diferență menținută cu mici variații și la pauză (57-36). Gălățenii au atins chiar și un avans maxim de 25 de puncte în al doilea sfert (53-28), demonstrând o superioritate clară pe tot parcurs.ul meciului.

Ja Cor Danik Nelson a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 22 de puncte, urmat de Shakem Jaleel Johnson (16 puncte), Jan Razdevsek (13 puncte) și Andrei Calenic (12 puncte). Deși CSM Târgu Jiu a încercat o revenire în partea a doua a meciului, reducând diferența la 17 puncte (67-50), nu a reușit să pună în pericol victoria gazdelor.

Victorie importantă pentru CSM Galați, care se află acum la un singur pas de semifinalele play-out-ului. Următorul meci al seriei va avea loc miercuri, 17 aprilie, tot la Sala Sporturilor Dunărea din Galați. O victorie a gălățenilor le va aduce calificarea mai departe, în timp ce CSM Târgu Jiu va fi nevoit să câștige pentru a forța meciul decisiv, programat pentru 20 Aprilie la Târgu Jiu.

Au marcat pentru CSM Galați: Ja Cor Danik Nelson (22), Shakem Jaleel Johnson (16), Jan Razdevsek (13), Andrei Calenic (12), Robert Katrishen Planutis (11), Marius Mihai Ciotlauș (6), Jaylon Christopher Tate (5), Vadim Răducan (2).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal