Liga a IV-a: Lupta pentru podium se intensifică miercuri, cu meciurile restante

235
foto: Facebook/Voința Cudalbi

La mijlocul săptămânii miercuri, 17 aprilie, sunt programate patru meciuri restante din prima parte a campionatului. În două dintre ele sunt implicate două dintre formațiile implicate în lupta pentru medalii sau chiar pentru titlu.

Într-unul dintre ele viceliderul Alegria Matca va juca pe terenul fostului lider Victoria Independența, în vreme ce în cealaltă confruntare pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor cei de la Covurluiul vor juca cu Siretul Cosmești. Celelalte două restanțe programate sunt: Progresul Munteni – Gloria Ivești și Avântul Drăgănești – Lascăr Schela.

În partea superioară a clasamentului situația este: Voința Cudalbi conduce cu 44 de puncte, 17 jocuri, pe doi sunt cei de la Alegria Matca cu 40 de puncte, 16 jocuri, Covurluiul Târgu Bujor este pe trei cu 38 de puncte, 16 jocuri, Siretul Cosmești ocupă locul patru cu 29 de puncte, 16 jocuri, Victoria Independența este pe cinci cu 24 de puncte, 16 jocuri, Lascăr Schela ocupă locul șase cu 23 de puncte, 17 jocuri, Gloria Ivești, o altă echipă implicată în restanțele de miercuri este pe 9 cu 21 de puncte, 16 jocuri, Progresul Munteni și Avântul Drăgănești ocupă ultimele locuri din clasament, locurile 12 și 13, cei de la Munteni cu 10 puncte, 17 jocuri, în timp ce formația din Drăgănești a acumulat un singur punct în 16 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal