Oțelul: neînvinsă în 6 meciuri, dueluri decisive cu “U” Cluj în semifinalele Cupei României și lupta pentru Conference League

1293

Remiza de la Voluntari prelungește seria de invincibilitate a Oțelului

Echipa gălățeană a obținut un punct prețios la Voluntari, menținându-se neînvinsă în ultimele șase meciuri oficiale. Această serie pozitivă vine ca un impuls important pentru Oțelul, care se pregătește pentru o săptămână cu două meciuri cruciale împotriva Universității Cluj.

Dublă decisivă cu “U” Cluj: semifinala Cupei României și lupta pentru Conference League

Ambele meciuri împotriva clujenilor vor avea loc pe Stadionul “Oțelul”, beneficiind de un sprijin fervent din partea fanilor. Prima confruntare va avea loc joi seară, în semifinalele Cupei României. Meciul este eliminatoriu, iar în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se va apela la prelungiri și, eventual, la lovituri de departajare.

Cel de-al doilea meci, programat duminică, va conta pentru clasamentul din play-out. Ambele echipe par a fi detașate de lupta pentru retrogradare, dar miza este ocuparea unui loc cât mai bun pentru a juca acasă meciul decisiv din barajul pentru Conference League. Învingătoarea din acest baraj va mai disputa un meci cu ocupanta locului 3 din play-off.

Dorinel Munteanu: “Așteptăm sprijinul suporterilor!”

Antrenorul Dorinel Munteanu se declară încrezător în șansele echipei sale de a obține victorii în ambele meciuri împotriva Universității Cluj. El a subliniat, pentru Oțelul TV, forma bună a echipei și așteaptă cu nerăbdare sprijinul suporterilor: ”Așteptăm să vină alături de noi și suporterii, care mereu au reușit să ne sprijine în momentele-cheie din ultimii trei ani, de când am venit la echipă.”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal