Cristi Munteanu: „La ce atmosferă avem pe stadionul ”Oțelul” e greu să fim doborâți acasă”

885
foto: SC Oțelul/Facebook

Odată cu promovarea în Liga a II-a fanii Oțelului au reveni în tribunele stadionului Oțelul, acolo unde creează o atmosferă demnă de marile meciuri europene. În cadrul unei intervenții la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, managerul general de la Oțelul, Cristi Munteanu, a scos în evidență ambianța de la jocurile de pe teren propriu ale Oțelului.

Ce se întâmplă la stadionul Oțelul, ce atmosferă este la meciuri, este greu să fim doborâți pe teren propriu. Nu joci în România în Liga a II-a cu așa mare număr de spectatori. Noi am avut și în Liga a III-a meciuri cu peste 10 mii de spectatori. Acest lucru ne ajută, foarte mult, dar și obligă în același timp echipa”, a spus Cristi Munteanu.

Numărul mare de spectatori prezenți la jocuri este tradiție la Galați. Managerul general al Oțelului a rememorat perioada în care juca la Oțelul, în care chiar și la meciurile cu echipe mai slab cotate la stadionul din cartierul Țiglina. „Gălățeanului îi este dor de Oțelul, gălățeanului îi este dor să vină la stadion să vadă Oțelul la nivel mare, pentru că așa a fost obișnuit.

Îmi aduc aminte, când eram fotbalist la Oțelul și jucam meciuri de genul celor cu Gloria Bistrița, Brașov, Ceahlăul sub 8-10.000 de omeni nu erau la meciuri. Galațiul respiră fotbal, iar asta mă bucură că au înțeles și cei din administrația locală, domnul primar și domnii consilieri. Când eram în Liga a III-a și eram în momente dificile, i-am convins să înțeleagă ce însemnă Oțelul pentru acest oraș, pentru comunitatea gălățeană. Venirea lui Dorinel Munteanu a creat și mai multă emulație și interes în jurul echipei. Gălățenii știu că au avut Oțelul acolo sus, să se bată cu granzii din România”, a declarat Munteanu la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal